Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE)
First Hungarian Online Dental Association (FHODA)


  Home

Közlemenyek emofe

Közlemenyek EMOFE

Dental World 2010

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre idén októberben a Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferencia és Fogászati Szakkiállítás. A program három napos lesz, a forgalmazók több mint 150 standon fogják bemutatni termékeiket, újdonságaikat. A kiállításon szinte az összes nagy gyártó, kereskedő képviselni fogja magát.

2010 FDI Fogászati Kongresszus

A 2010-es World Dental Congress Salvadorban, észak-kelet Brazíliában kerül megrendezésre. Salvador olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik melyek lehetővé teszik a tudomány az üzleti és szabadidős tevékenységek integrációját. A kozmopolita város Brazília egyik pénzügyi központja, egész évben napsütéses strandokkal, egy multikulturális összeolvadása az afrikaiaknak, európaiaknak és amerikaiaknak, az UNESCO Világörökség része.

British Dental Conference & Exhibition

A 2010-es konferencia jellemzői: sok befolyásos klinikai előadó és szakértő akik arra ösztönzik majd, hogy dolgozzon ki új ötleteket és építse karrierjét. Lehetőség lesz a gyártókkal való találkozásra, új termékek és szolgáltatások megismerésére.

3. Nemzetközi Implantológiai Kongresszus

2008-ban egy új kezdeményezés indult az implantológia területén Magyarországon. Heidelbergben hetedik éve rendezik meg Dr. Marius Steigmann szervezésével egy szakmai továbbképzést melyen több implantátumgyártó is közreműködik. A programban a színvonalas szakmai előadásokon kívül gyakorlati kurzusok és workshopok is szerepelnek.

XI. Debreceni Fogászati Szaknapok

XI. Debreceni Fogászati Szaknapok Helyszín: Debrecen - Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Időpont: 2010. március 26. - 2010. március 27.

Csendes-óceáni Fogászati Konferencia

2009-ben több mint 11.600 résztvevővel, a csendes-óceáni fogászati konferencia az egyik legnagyobb fogászati konferencia Észak-Amerikában. A 2010-es Csendes-óceáni Fogászati Konferencia az újonnan kibővített Vancouver Kongresszusi Központ nyugati épületében kerül megrendezésre. Ez a tágas, új létesítmény - most egy fedél alatt a kiállító teremmel - számos új funkcióval szolgálja az oktatási programokat, meeting-eket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©Fogászat | Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE) 2017.