Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE)
First Hungarian Online Dental Association (FHODA)


  Home

Fogászat budapesten

Budapesti fogászati rendelők, legjobb árak

Fogászati klinikák Budapesten

Európában az egyik legközkedveltebb egészségturisztikai központ Magyarország lett, hiszen az utóbbi években nagyon sok külföldi veszi igénybe a magyar fogászati kezeléseket.

Hatalmas lehetőségeket teremt a hazai fogturizmus

Mindenféle állami beavatkozás nélkül vált hazánk a fogászati turizmus piacvezetőjévé, viszont szakemberek azon a véleményen vannak, hogy az állam segítsége nélkül hamar elveszíthetjük elsőségünket.

Egy fogászati vállalkozás adott tanácsokat a Honvédelmi Minisztériumnak

Éves szinten 4 millió forintba került a HM-nek az a fogászati cég, aki tanácsokat osztogatott a Honvédelmi Minisztériumnak, tett közzé a Magyar Nemzet. A tanácsok az informatikára és adószakértői tevékenységre vonatkoztak, valamint jogi tanácsok is napvilágot láttak.

A svédeknél is Magyarország a favorit fogászati szempontból

Sokáig csak az osztrákok jártak át élvezni a magyar fogászatot, de most már északabbról, Angliából és Svédországból is idelátogatnak fogászai kezelésekre.

A fogászatokon előfordul, hogy nem vesznek észre olyan tüneteket, melyek a szájrákra utalnak

Legújabb felmérések azt bizonyítják, hogy a fogorvosok nem mindig veszik észre a szájrákra utaló jeleket. Ezt természetesen általánosságban is igaz, így hazánkban, a budapesti fogászatok sem kellően alaposak, teszik hozzá nemzetközi szakemberek.

A fogászati higiénia szerepe napjainkban

Ma egy budapesti fogászatot felkereső beteg azért megy szakemberhez, hogy orvosolja jelenlegi problémáját, és már tovább is áll. A szájhigiéniás tanácsok, melyeket kap, a legtöbbször hamar feledésbe merülnek.

Írországban is népszerűek a magyar fogászatok

Egy magyarországi fogászaton egy fogászati beavatkozás kb. a felébe kertül, mint nyugaton. Ír piackutatás szerint az írek körében hazánk a legnépszerűbb, tették hozzá szakemberek.
A budapesti irodaházakban Magyarországon elsőként szervez fogászati szűréseket a Personal Best Kft.

A budapesti irodaházakban Magyarországon elsőként szervez fogászati szűréseket a Personal Best Kft.

A fogászati szűréseken túl egyéb szűréseket is végeznek délutánonként egészségébresztés néven futó programjaikon partnereik segítségével, és emellett fordulhatunk hozzájuk az „egészségesebb munkahely” témában is.
Megnyitották a budapesti „Smile Centert”, mely a Danubius Hotels Group 2009-es jótékonykodása

Megnyitották a budapesti „Smile Centert”, mely a Danubius Hotels Group 2009-es jótékonykodása

Átléphetjük végre küszöbét a „Smile Centernek”, a Heim Pál Gyermekkorház Állcsontorthopédiai és Fogszabályozási rendelőjének. Az új rendelőhöz tartozó helyiségeket a kórház régebbi, Rottenbiller utcában található, épületében alakították ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©Fogászat | Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE) 2017.