Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE)
First Hungarian Online Dental Association (FHODA)


Jázmin Harmath

Brite Smile – Az UV mentes rendelői fogfehérítés

Brite Smile – Az UV mentes rendelői fogfehérítés

Manapság az igényes megjelenés egyik alapja a szabályosan ívelt fehér fogsor.


 Az egészséges mosoly fiatalos hatást kelt, s mindemellett magabiztosságot eredményez. A fogfehérítés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont mielőtt rászánnánk magunkat erre a kezelésre, érdemes körültekintően utánanézni, hogy a fogfehérítési eljárások közül melyiket válasszuk. Fontos szempont a megbízhatóság, továbbá érdemes megvizsgálni a módszer referenciáit és hatásmechanizmusát.


 A komoly, megbízható fogfehérítési eljárások árán tükröződik a minőség, így érdemesebb a drágább, ám biztonságosabb eljárást választani.


Brite Smile fogfehérítés A Brite Smile szabadalmaztatott eljárás különlegessége a speciális zselében és a forradalmasított kék fényben rejlik. Más eljárásokkal szemben, a Brite Smile technológia nélkülözi a lézerfényt, amely felmelegítve a fogat, bizony sérüléseket okozhat a fogzománcon.


A Brite Smile készülék fénye forradalmasította a fogfehérítési módszert, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak, s képes akár 1 óra alatt 7-8 árnyalattal világosabb fogszínt eredményezni. BriteSmile speciális fény A szabadalmaztatott BriteSmile lámpa nem lézer. A speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsájt a fogfelszínre és aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást. Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény a bőrre, az ínyre és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsájt ki káros UV sugárzást.


Az egyedi tervezésű formájának köszönhetően megvilágítja és fehéríti a mosolyvonalba eső összes alsó és felső fogat, mialatt gondoskodik a természetes, egyenletes végeredményről.


BriteSmile kímélő fogfehérítő zselé A zselét a kék fénnyel együtt kombinálva használjuk a páciensek biztonsága és a tökéletes végeredmény érdekében. Míg az egyéb fogfehérítési eljárások során alkalmazott zselé 35-50 % -os hidrogén-peroxid koncentrációjú, a BriteSmile alacsony hatóanyag-tartalommal és semleges pH-val teljesen ártalmatlan a fogakra. A zselé olyan egyéb anyagokat is tartalmaz, mint a glicerin és kristálytiszta víz, ezzel is óvva a fogat a kiszáradástól és csökkentve az érzékenységet.


 A zselé a speciális hullámhosszúságú kék fényhez lett kifejlesztve, így amikor a fogakat és a zselét megvilágítjuk, az aktiválja és gyorsítja a fehérítési eljárást, és bámulatos végeredmény érhető el egy óra alatt. Brite Smile referencia Az ADA (Amerikai Fogorvosok Szövetsége) tanulmánya bebizonyította, hogy a BriteSmile fogfehérítés biztonságos, hatékony és a hatása éveken át tart. Minden más eljárásnál hatékonyabban fehéríti ki a fogakat, akár 8 árnyalattal világosabb eredményt elérve. Az egyéb fogfehérítési módszerekkel összehasonlítva a BriteSmile kimagasló mind minőségében, összetételében, és hatékonyságának élettartamában egyaránt. A Brite Smile fogfehérítési eljárás kizárólagos magyarországi forgalmazója: DentalCoop,” A mosoloy szakértője.”


 Dentist Hungary - dental treatment Budapest© Copyright: Jázmin Harmath    Hozzáadva: 20.05.2010.

 
 

Olvasói értékelés,

Új hozzászólásHozzászólás
Első magyarországi online fogászati egyesület
Még 2000 karakter marad
Az Ön hozzászólása:

Köszönjük a részvételt!
Köszönjük!

Az Ön hozzászólását fogadtuk.
Hozzászóláshoz írja be jelszavát, ha még nincsen,kérem regisztráljon! 

Hozzászóláshoz írja be jelszavát E-mail: Elfelejtette a jelszavát?
Jelszó:
Jelszó ellenőrzés

Kérem várjon...
Regisztráció

Vezetéknév:    Keresztnév:

E-mail:  [A hozzászólásokban nem jelenik meg.]


Kérem írja be jelszavát:

Jelszó megerősítése:
Sikeres regisztráció!

A regisztráció aktiválásához kérem írja be az e-mail címére elküldött levélben található megerősítő kódot:


©Fogászat | Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE) 2017.