Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE)
First Hungarian Online Dental Association (FHODA)


  Home

Fémmentes fogpótlás

Fémmentes fogpótlás

A fémmentes fogpótlásról

A fogászat folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy egy teljesen új fogászati fogpótlási csoport alakuljon ki, mégpedig a fémmentes pótlások. A fémmentes pótlásokkal gyakorlatilag tökéletesen élethű, igen esztétikus eredményt lehet elérni.

Egy tökéletes anyag, és egyszerű technikai megoldás az Ön laborjának is

A fejlesztés végén a Turkom-Cera névvel illették azt a fogászati kerámiát, ami abszolút innovációnak számít a szakmában. Tulajdonképpen egy ötvözetről van szó (alumina), melyet a fémmentes fogpótlások létrehozására fejlesztettek ki, főként hidak és koronák készítésére.
Cirkonoxid

Cirkonoxid

A páciensek szívesen vennének igénybe olyan fogpótlásokat melyek nem tartalmaznak fémet, nem okoznak ezáltal allergiát és esztétikai szempontból is korszerűbbek. A fogászatban is mint más területen is újabbnál újabb anyagokat fedeznek fel. Ez az anyanyag nagy előrelépést jelent a fogpótlások alkalmazása területén.
Fémmentes fogpótlás

Fémmentes fogpótlás

A korszerű és esztétikus fogpótlás legmodernebb eszköze a fémmentes fogpótlás. Ezek színükben ugyanolyanok, mint a valódi fogaké, teljesen biokompatibilisek, de ami éltre hívta ezeket az eszközöket, hogy - a fémes fogpótlás során beültetett eszközökkel ellentétben – semmilyen allergiás reakciót vagy ínyvisszahúzódást nem okoznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©Fogászat | Első Magyarországi Online Fogászati Egyesület (EMOFE) 2017.